Ekonomi:
banner175
Bez Tekstil'e büyük ödül
Erkek giyiminde modanın öncülerinden Lufian, her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve tekstil sektörünün en prestijli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Lufian Tekstil Ödülleri’ni Wyndham Grand İstanbul Europe Oteli’nde düzenlediği özel bir törenle sahipleriyle buluşturdu. Denizli’nin marka kumaş üreticisi Bez Tekstil, Lufian’ın ‘Kumaş Grubunda En İyi Tedarik Performansı Gösteren Firma’ ödülüne layık görüldü.
 
GÜLİZ KELLECİ: ’’BU ÖDÜL YÜZLERCE ÇALIŞANIMIZA HEDİYE OLSUN’’
Lufian ödülü ile başarılarının taçlandığını belirten Bez Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Güliz Kelleci, “24 yıldır hizmet ve üretim kalitemizden ödün vermeden, müşteri memnuniyetimizi ön plan tutarak tekstil sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Türkiye’de erkek giyimine yön veren Lufian tarafından 2016 yaz sezonun ‘Kumaş Grubunda En İyi Tedarik Performansı Gösteren Firma’ ödülünde yüzlerce çalışanımızın emeği var. Bu ödülü kendilerine hediye ediyorum. Eğer ortada bir başarı varsa bunda ekip çalışmasının büyük etkisi var. Bez Tekstil olarak Denizli ve ülke ekonomimize fayda sağlamak, tekstil sektöründe yeni başarılara imza atmak için elimizden tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bu anlamlı ödülden dolayı Lufian’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku