Ekonomi:
banner175
Bimeks Mersin'e Teknoport Mağazasıyla Geliyor
Bimeks ilk olarak 2007 yılında hayata geçirdiği tek katta ve büyük metrekarelerde hizmet veren mağaza konseptini Mersin’e getiriyor. Bimeks, yalnızca teknoloji satan bir mağaza anlayışından öte ‘Teknolojik yaşam alanı’ olarak adlandırdığı Teknoport mağazalarından birini bu kez Mersin Yenişehir’de açacak.

Bimeks Mersin Teknoport açılışı 25 Mayıs 2013 saat 08.00’de Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray ve Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar’ın katılımıyla gerçekleşecek. Açılışa özel büyük indirimleri ile Bimeks mağazası açılışının ardından Mersinlilere teknoloji bayramı yaşatacak.

Bimeks 25 Mayıs’ta açacağı mağaza ile Türkiye genelinde mağaza sayısını 79’a çıkarmış olacak. Mersin Teknoport büyük açılışı gerçekleşecek. Bimeks bu büyük açılışı bilgisayar, televizyon cep telefonu, küçük ev aletleri, beyaz eşya ve daha binlerce çeşidi kapsayan üründe yüzde 50’ye varan indirimlerle kutlayacak. Ayrıca Bimeks her alışverişe özel hediye çekleriyle de alışverişleri daha keyifli kılacak. İndirimler arasında; iPhone 5 2699 TL yerine 1899’a; Samsung Galaxy Tab2 825 yerine 449’a; 102 ekran Samsung televizyon 2399 yerine 1499’a yer alacak.

Teknolojinin adresi Bimeks’in açacağı yeni mağaza aynı zamanda Bimeks’in 10. Teknoport mağazası olacak. Bimeks Teknoport, Büyükşehir’de Mersinlilerin tüm teknoloji ihtiyacını karşılamaya yetecek. Üstelik açılışa özel binlerce çeşit üründe gerçekleşecek Büyük Açılış, düşük fiyatlarıyla yaz gelmeden teknoloji alışverişini yapmak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat olacak.

Bimeks 1990 yılında yalnızca bilgisayar ürünleri satışı ile başladığı sektörde 23 yıl içerisinde genişlettiği ürün ağıyla en son teknolojideki ürünleri bünyesinde barındırıyor. Bimeks yoğun talep aldığı ve mağazalarında geniş alanlar tahsis ettiği beyaz eşyada da iddialı ilerlemesini sürdürüyor. Çamaşır makinesinden bulaşık makinesine, buzdolabından kurutma makinesine kadar birçok üründe yeni evleneceklere, beyaz eşyasını yenisiyle değiştirmek isteyenlere ve profesyonel ürünlerle işyeri sahiplerine yüzlerce çeşit sunuyor. İndesit, Samsung, LG başta olmak üzere beğeni kazanmış birçok marka ürünü mağazalarında satışa çıkarıyor.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku