Ekonomi:
banner175
Bu fuar çok konuşulacak
Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteklediği, Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen Ürün ve El Sanatları Fuarı, açıldığı ilk günden beri Denizlililerin yoğun ilgisini çekiyor. 04 Ağustos günü 16.00'dan itibaren vatandaşlara açılan 09 Ağustos'a kadar her gün saat 23.00'e kadar açık tutulacak fuarda Türkiye'deki 37 ceza infaz kurumunda bulunan hükümlü ve tutukluların gıdadan tekstile, mobilyadan hediyelik eşyaya kadar ürettiği ürünler yer alıyor. Tanıtım ve satışı yapılan ürünler Adalet Parkı karşısındaki otopark alanına kurulan fuar alanında ziyaretçilerini ağırlıyor. Türkiye'deki ceza infaz kurumunda bulunan hükümlü ve tutukluların üretim yaptığı ürünleri gören vatandaşlar, ülkemizde 287'yi bulan işyurtları sistemini cezaevlerine değil bir fabrikaya benzetiyor.
 


Denizlilileri yanız bırakmadılar
 
Adalet Bakanı Yardımcısı Bilal Uçar, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, HSYK üyeleri, Ceza ve Tevkifleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, fuarı ziyaret ederek alışveriş yapan Denizlilileri yalnız bırakmadı. İnfaz ve koruma memurlarının oluşturduğu Grup İKM ile de bir araya gelen protokol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Stantları tek tek gezerek ürünleri inceleyen heyet, özellikle ürün kalitelerinden övgüyle bahsetti.
 


Vatandaşlar fiyatlardan memnun
 
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Eğitimden Sorumlu Daire Başkanlığı ile Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığının infaz kurumları ve denetimli serbestlik müdürlüklerinde yürütülen eğitim ve rehabilitasyon çalışmaları hakkında bilgi verdiği Denizli Fuarının ardından Rize, Elazığ ve Ankara'da da fuarlar düzenleneceği belirtildi. Denizli Fuarının bu yıl 5. olduğu kaydedilirken, alış veriş yapan vatandaşların fiyatların çok uygun olduğunu belirterek, bundan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.


 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku