Ekonomi:
banner175
Büyükşehir'den girişimci kadınlara destek
Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi'nin küçük sermayelerle kendi işini kurup, ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınlara yönelik yürüttüğü proje sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) işbirliği ile yürütülen çalışma kapsamında, Denizlili 30 girişimci kadına mikrokredi çekleri törenle verildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde düzenlenen törene Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın ve girişimci kadınlar katıldı. TİSVA ile birlikte projeye destek olmaya devam ettiklerini belirten Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, “2017 yılı itibari ile Büyükşehir Belediyemiz kendi bütçesinden, kendi kaynaklarından bu projeye 800 bin lira aktardı ve iyi ki de aktarmışız diyoruz. Çünkü bu bütçeden ayırdığımız ve iyi ki yapmışız dediğimiz bir kaynak. Kadınlarımıza biz de bir parça destek olalım istiyoruz” dedi.
 
Destek olmaya devam edeceğiz
 
Değirmenci sözlerine şöyle devam etti: ”Hanım kardeşlerimiz, kendisi inanırsa ve 'ben bu işi başaracağım' derse onun başarılı olmaması diye bir şey söz konusu olamaz. Her biriniz farklı sektörlerde çalışıyorsunuz. Geçmiş zamanlarda çok güzel örnekler oldu. Mikrokredi ile küçük kredilerden başlayıp sekizinci, dokuzuncu kez bizden kredi kullanan, kendi işyerini açan arkadaşlarımız oldu. Biz bunları gördükçe daha çok seviniyoruz. İstiyoruz ki mikrokredideki hanım kardeşlerimizden sadece Denizli'ye değil Türkiye’ye hitap eden örnekler olsun, ihracat yapan örnekler olsun. Sizler burada olduğunuz sürece biz sizlere hizmet etmeye ve destek olmaya devam edeceğiz.”
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku