Ekonomi:
banner175
Büyükşehir İSG Çalıştayına ev sahipliği yaptı
Türkiye Belediyeler Birliği’nin desteği ile Denizli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 3 gün süren “İş Sağlığı ve Güvenliği Çalıştayı” Nort Point Otel’de yapıldı. Denizli’nin 2. kez ev sahipliği yaptığı çalıştaya Türkiye Belediyeler Birliği Eğitim Müdürü Fikret Gültekin, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kalite Yönetim ve Ar-Ge Müdürü Kamile Akın ve Türkiye’deki 16 Büyükşehir Belediyesinden iş güvenliği temsilcileri katıldı. Üsküdar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr.Esin Tümer ve Öğr. Gör. Koray Daver ise çalıştaya destek veren isimler oldu.
 
Çalışma tüm belediyelere rehber olacak
 
İş Sağlığı ve Güvenliği rehber doküman hazırlama çalışmalarına son şeklin verilebilmesi ve bu dokümanlara Türkiye Belediyeler Birliği resmi internet sayfası üzerinden tüm belediye çalışanlarının ulaşabilmesi amacı ile toplanan çalıştayda iş güvenliği temsilcileri 7 gruba ayrıldı. Üç gün süren çalıştayda toplamda 66 yönetmeliği inceleyen iş güvenliği temsilcileri 100’ün üzerinde doküman hazırladı. Hazırlanan bu dokümanlar Türkiye’deki tüm belediyelerin iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarına rehber olacak.  
 
Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’na hayran kaldılar
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen çalıştaya katılan iş güvenliği temsilcileri kentteki sosyal yaşamın vazgeçilmez renklerinden biri haline gelen Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nı ziyaret etti. Tesislere hayran kalan konuklar yoğun çalıştay temposunun stresini yaylada attı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku