Ekonomi:
banner175
Büyükşehir tanıtımda sınır tanımıyor
Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Kayak Merkezi gibi milyonlarca liralık yatırım yapan, bunların yanında kentin tanıtımı için ulusal ve uluslararası turizm fuarlarına destek veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, EMİTT ve İzmir Turizm Fuarı'nın ardından Rusya'da düzenlenen  25. Moskova Uluslararası Gezi ve Turizm Fuarı’na (MITT) katıldı. Fuarda, 8. holde tanıtım faaliyetlerini gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, standında Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu ağırladı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin turizm ve tanıtım faaliyetleriyle ilgili bilgi alan Bakan Kurtulmuş ve Bakan Çavuşoğlu, başarılar diledi.
 
Ruslardan yoğun ilgi
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli'nin turizm yatırım ve değerlerinin Rusça olarak tanıtıldığı fuarda, özellikle beyaz cennet Pamukkale, Laodikya, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ve Denizli Kayak Merkezi Rus katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
 
"Denizli'yi dünyaya anlatmaya devam edeceğiz"
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin turizm potansiyelini artırmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirterek, ulusal ve uluslararası fuarlarda Denizli'yi tanıtmaya devam ettiklerini söyledi. Fuar faaliyetlerinin yanında Denizlili turizmcilerle işbirliğine gittikleri "Termal İyi Gelir" projesinin de milyonlara ulaştığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, "Denizlimizin yılın 12 ayı turizm yapılabilen bir şehir olduğunu tüm dünyaya anlatmaya devam edeceğiz" dedi.

Termal İyi Gelir Projesi’nin tanıtımını başarıyla yürüten MÇS Fikir Sanat’tan Mehmet Çağrı Sebzeci de “Doğal güzelliğinden, sağlığa etkisine kadar tanıtımını üstlendiğimiz şey zaten bir mucize... Verilen destekle biz de  birbirinden güzel materyallerle bu güzelliği tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku