Ekonomi:
banner175
Çelikkol ve Devecioğlu, birlikte toplantı düzenledi
6 Mayıs’ta yapılacak olan Esnaf Odaları Birliği seçimleri öncesi basın toplantısı düzenleyen başkan Musa Çelikkol, seçimlerde tekrar aday olmayacağını açıkladı. 1995 yılından bu yana beraber çalıştığı Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nu desteklediğini belirten Çelikkol, yeni seçimlerin hayırlar getirmesini diledi.
 
67 oda 32 bin esnafa hizmet ettiklerini hatırlatan Başkan Çelikkol, 1968’den bu yana başkanlık yaptığını kaydetti. Esnaf Kooperatifi Birliği Başkanlığı görevini yürütmeye devam edeceğini de açıklayan Çelikkol, seçim sürecinde Turgut Devecioğlu’nun yanında olduğunu da ifade etti. Honaz Belediye Başkanı ve Esnaf Odaları Birliği yönetim kurulu üyesi Turgut Devecioğlu ise 6 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde aday olduğunu açıkladı. 32000 esnafa uzun yıllardır hizmet verdiğini belirten Devecioğlu, esnafın sorunlarını yakınen bildiğini ifade etti.
 
Başkan Musa Çelikkol’un bugüne kadar esnafa en iyi bir şekilde hizmet verdiğini de söyleyen Devecioğlu, bu başarı çıtasını daha yüksek noktalara taşıyabilmek için gece gündüz çalışacaklarını belirtti. Başkan Devecioğlu, “1995 den beri esnaf odaları birliği başkanı olan Musa başkanla  beraberiz. Tecrübelerinden yararlanarak birlik ve beraberlik içinde olacağız. Başkanımızın birliğimize büyük katkıları oldu. Bundan sonra da 32 bin üyemizin yanında olacağız. Esnafımızın daha iyi noktalara gelmesi için çalışacağız. Gece gündüz çalışarak esnafımızı daha iyi noktalara getireceğiz. Başkanımız esnafla iç içeydi. Bizde aynı duyarlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz”dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku