Ekonomi:
banner175
Cemal Pekdemir Çiftliği ve şirket ortağı aile fertlerinin konkordato süresi uzadı
Cemal Pekdemir Çiftliği Büyük Mağazacılık A.Ş.  oldu. 39 yıl önce kurulan ve 40 süpermarket ve yüzlerce çalışana sahip olan firmaya Denizli Asliye Ticaret Mahkemesine başvurusu sonrası  25 Aralık 2018 tarihinde 3 ay süreyle geçici konkordato hakkı verilmişti. Firmaya ise komiser heyeti atanmıştı. Firmanın daha uzun süreli kalıcı konkordato hakkını değerlendiren mahkteme, firmanın alacakları, borçları, öz sermayesi ve komiser heyetinin raporunu değerlendirerek firmaya 25 Mart 2019’dan başlamak üzere 2 ay daha konkordato uzatma hakkı tanıdı.
 
Ayrıca firma sahibi Cemal Pekdemir ve çocukları da şahsi konkordato başvurusu için Denizli Asliye Ticaret Mahkemesine başvuru yapmıştı. Cemal Pemdemir, Adnan Pekdemir, Faruk Pekdemir, Hasan Hüseyin Pekdemir’in başvurusunu değerlendiren mahkeme heyeti 28 Şubat 2019’dan başlamak üzere bu kişilere de 3 ay geçici süreyle konkordato hakkı verdi. Sürecin takibi içinse mahkeme, isimler için bir komiser atadı. (Kaynak: Denizliaktuel.com)

Şirketin otaklarından, Cemal Pekdemir’in 3 oğlu hakkında FETÖ / PYD Paralel devlet yapılanması soruşturması kapsamında dava açılmış, bir süre tutuklu kalmışlardı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku