Ekonomi:
banner175
Çiçek Tekstil, yarım asırlık tecrübesiyle üretmeye, büyümeye devam ediyor
Türkiye’nin ev tekstili merkezi Denizli’de 1970 yılında kurulan Çiçek Tekstil  A.Ş.,  fason kumaş boyahanesi olarak sektöre ön terbiye, boya ve apre hizmeti veriyor. Yıllar itibariyle gelişip büyüyerek,  Overflow boyama ile havlu kumaş boyama kumaş üretimi ve daha sonra da ye Pad-Batch (Açık En) boyama bölümünü ekledi. Ham kumaşı terbiyesinden başlayarak boyama ve bitim işlemlerini uzman personeliyle gerçekleştiren Çiçek Tekstil, kapasite artırımı ve  makine modernizasyonları yatırımları gerçekleştirdi.



MAKİNE PARKURUNU YENİLEYİP KAPASİTE VE VERİMİ ARTIRDI

Gümüşçay Mahallesinde 25 bin metre kare kapalı alana sahip tesislerinde tekstil sektörüne dünya standartlarında teknoloji, modern çevre ve yönetim tekniklerini kullanarak hizmet verdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet  Köseoğlu, “Şirketimiz havlu, bornoz, pike, bez, kadife, örgü kumaş, wellsoft, pamuk polyester, triga ve fantezi kumaşların terbiye ve boyamasını  52 yılın tecrübesiyle gerçekleştirmektedir.  Son teknoloji makinelerle Overflow bölümünde günde 35 ton, PadBatch (Açık En) Bölümünde günde 15 ton üretim ile aylık mamul kumaş sevkiyatımız 1.250 tonu aşmaktadır” dedi.


ÜRETMEYE, YATIRIMLARIMIZLA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ
Son 5 yılda makine parkurunu modernize edip, yenileyerek  kapasitelerini  yüzde 60 artırdıklarına dikkat çeken Köseoğlu, “Geçtiğimiz hafta internet haber siteleri ve sosyal mecralarda Denizli 4. İcra Dairesi tarafından Çiçek Buris Tekstil Dokuma Havlu Tic. Ltd. Şti. hakkında iflas kararı verildiği yolunda haberler yayınlandı. Denizli ve Türkiye kamuoyuna şunu belirtmek isterim. Şirketimizin söz konusu firma ile hiçbir şekilde organik bağı ve ilgisi bulunmamaktadır. Çiçek Tekstil San. ve Tic. A.Ş.,  müşteri odaklı kalite ve hizmet anlayışıyla 290 kişiye istihdam sağlayarak ülkemizin büyümesine güçlü katkısını aynı kararlılıkla sürdürmektedir. Üretmeye, yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz ” açıklamasını yaptı.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku