Ekonomi:
banner175
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Zolan'ın kızı Esra'nın nikahına katılacak
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Berrin Zolan’ın kızı Esra Zolan, Ayfer-Metin Tok Çifti’nin oğulları Abdullah Tok ile dünya evine girmeye hazırlanıyor.
 
Esra Zolan ile Abdullah Tok’un düğün törenleri 7 Nisan’da önce Kültür Sitesi’nde verilecek yemek ile başlayacak. Akşam ise EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde nikah töreni gerçekleştirilecek.
 
Başkan Zolan’ı en mutlu gününde seçkin isimler yalnız bırakmayacak. Düğüne katılacak en özel isim ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Aynı gün gerçekleştirilecek AK Parti İl Kongresi’ne katılmak üzere Denizli’ye gelecek olan Erdoğan, akşam da nikaha katılacak ve Esra Zolan ile Abdullah Tok’un mutluluklarına şahitlik edecek.
 
7 Nisan’da Denizli’de olacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yoğun bir gün bekliyor. Sabah saatlerinde Aydın AK Parti İl Kongresi’ne katılacak olan Erdoğan, öğleden sonra Denizli’ye gelecek ve İl Teşkilatı’nın seçimlerinde yer alacak. Program dışı bazı etkinlikleri de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam da EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde Zolan’ın mutluluğuna ortak olacak, nikaha katılacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku