Ekonomi:
banner175
DEGİAD, iş dünyasının devleri Denizli Girişimcilik Zirvesi ile bir araya getiriyor

DEGİAD; Nevzat Aydın ve Ali Sabancı gibi girişimcilik ekosisteminin önemli isimleri ile TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez, KAGİDER Başkanı Emine Erdem gibi birçokdeğerli konuşmacıyı da Denizli iş dünyası ile yarın bir araya getirecek.

“Türkiye’nin önde gelen isimlerini Denizli’de yatırımcılarla ve girişimcilerle buluşturacağız”
DEGİAD Başkanı Hakan Urhan da şu açıklamayı yaptı: “Denizli Genç İş İnsanları Derneği olarak bu yönetim dönemimizde odağımıza ‘Girişimcilik’ konusunu aldık. Girişimcilik ekosistemi üzerinde çalışırken yolumuz bu konuda dünyada ve Türkiye’de çok önemli bir etkiye sahip olan GEN ile kesişti. Türkiye’deki ilk ve dünyadaki üçüncü GEN Campus’ü DEGİAD yönetim binamız içinde açacak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Aynı gün düzenlenecek olan Denizli Girişimcilik Zirvesi ile de bu alanda çok önemli tecrübeye sahip Türkiye’nin önde gelen isimlerini Denizli’de yatırımcılarla ve girişimcilerle buluşturacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ulusal boyutta yapılacak bu etkinliğe tüm ilgili paydaşlarımızı ve iş insanlarını bekliyoruz. DEGİAD olarak, Denizli’nin adını ulusal seviyede duyurmaya ve ses getirecek aktiviteler yapmaya devam edeceğiz.”

“GEN Campus Denizli” Türkiye’deki ilk, Dünyadaki üçüncü merkez olacak
GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aydın konuya ilişkin şunları söyledi:Hem fiziksel hem de online ortamda ülkemizin önde gelen kurum ve kuruluşları, üniversiteleri, STK’ları ile girişimcilik ekosistemimize katkı sağlayacak etkinlikler planlamayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda düzenleyeceğimiz Denizli Girişimcilik Zirvesi’nde girişimcilik ekosisteminin önemli aktörlerini bir araya getirirken, GEN bünyesinde hizmet veren dünyadaki üçüncü merkez olacak“GEN CampusDenizli”nin açılışını yapacak olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Tüm girişimcilerimizi Denizli’ye bekliyoruz.”
“GEN Campus Denizli” ekosisteme büyük katkı sağlayacak
Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezai Hazır ise şu değerlendirmede bulundu: “2020 yılında Habitat Derneği idari yönetiminde kurulan GEN Türkiye olarak, ülkemiz girişimcilik ekosistemine tüm gücümüzle katkı sağlamak için Türkiye’nin önemli STK’larının ortaklığında Denizli Girişimcilik Zirvesi’ni düzenliyoruz.İnanıyoruz ki zirve öncesindeaçılışını yapacağımız “GEN Campus Denizli”, düzenlenecek etkinliklerle girişimcilik ve iş dünyasının deneyimli isimlerinin bilgi ve tecrübelerinin girişimcilerimize aktarılmasına aracı olacak.”

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku