Ekonomi:
banner175
DEGİAD ve Humanica işbirliği ile gelecekteki kuşaklar işletmesini yönetmeye hazır olacak
Bu kapsamlı eğitimde DEGİAD, Humanica Danışmanlık Firması ile iş ortaklığı yapacaktır. Eğitimleri Humanica Danışmanlık şirketi kurucusu Dr.Barbaros Kon verecek olup, finansman tablo okuma ve bütçe yönetimi eğitimini konuk eğitmen olarak Şevket Sayılgan verecektir.
 
Eğitimler DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Yönetim Binası Eğitim Salonu’nda yapılacaktır. Toplam 62 saatlik eğitim programı sonucunda %80 devamlılık sağlayan üyelere “Humanicacoach Leadership Sertifikası” verilecek. Eğitimler Pazartesi günü mesai saati bitimlerinde yapılacaktır.
 
DEGİAD Başkanı Hakan Urhan ‘’Üyelerimizin, şirketlerinde üst kuşaklardan işi devir almada yaşayabileceği sorunların önüne geçmeye yönelik, aynı zamanda iş hayatına ve de sosyal hayatına katkı sağlamak amacıyla bu programı düzenledik. Yeni yönetim binamızda üyelerimizi daha çok görmeyi arzu ediyoruz. Bu eğitimler ve aktivitelerin üyeleri yönetim binamızda daha çok buluşturacağına inanıyoruz. Bu eğitim programını, işinde uzman Humanica Danışmanlık ekibi ile yapmayı tercih ettik. Eğitim başlıklarından bazıları aşağıdaki gibi olup, bu başlıklar iş hayatında sürekli karşımıza çıkan konulardır. Uzman ve deneyimli bir ekip tarafından bu eğitimlerin verilecek olmasından dolayı çok heyecanlıyız ve üyelerimizin gelişimine önem veriyoruz.’’
 
EĞİTİM BAŞLIKLARINDAN BAZILARI:
“Yönetim Politikalarını Belirleme, Fonksiyonel Analiz Teknikleri, Stratejik Amaçlardan Hedeflere, Etkili Liderlik, Koçvari Lider Olma, Kriz ve Risk Yönetimi, Raporlama ve Toplantı Yönetimi, Aile Anayasasının Temelleri,  Finansal Tabloları Okuma ve Bütçe Yönetimi”
Humanica Danışmanlık şirket kurucusu Barbaros Kon da DEGİAD Ailesi ile ortak bir proje yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve bu eğitim sonucunda şirketlerinde 2. ve 3. kuşakların işlerini tam anlamıyla yönetebilecek yetkinliğe sahip olacaklarını dile getirdi. ‘’Bu programı yaşayan ve gören üyelerin bu programın devamını isteyeceklerini düşünmekteyiz’’ dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku