Ekonomi:
banner175
DEGİAD'ın merhum başkanı Çaputçu'nun hayali gerçek oldu
Denizli Genç İş İnsanları Derneği’nin (DEGİAD)  genç yaşta vefat eden başkan Sadık Emre Çaputçu’nun hayali olan yönetim binası tamamlandı.
 
Merkezefendi mahallesinde, DEGİAD’a yakışır bir mimariyle kazandırılan binaya merhum başkanın ismi verildi. DEGİAD Sadık Emre Çaputçu yönetim binasının açılışı da görkemli bir törenle yapıldı. Kent protokolü ve seçkin davetli topluluğunun katıldığı açılışta, hüzün ve mutluluk bir aradaydı.
 


Binanın bitirilmesi için büyük gayret gösterdiklerini, üyelerin ve sponsorların desteği ile kısa sürede tamamladıklarını belirten DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, “Gittikçe büyüyen derneğimizin daha iyi hizmet verebilmesi için bu binaya ihtiyacımız vardı. Merhum başkanımız Sadık Emre Çaputçu’nun hayalini gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz ve onun ismini burada yaşatacağız” dedi.
 

Çaputçu’nun ağabeyi Levent Çaputçu’nun da duygusal bir konuşma yaptığı gecede; Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  CHP Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, oda ve dernek başkanları da vardı.
 
Sponsor firmalara teşekkür plaketlerini kent protokolünün üyeleri verirken açılış kurdelesi de hep birlikte kesildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku