Ekonomi:
banner175
Değirmencioğlu Baklavaları 14'ncü şubesini Fatih'te açtı
Değirmencioğlu Baklavaları’nın 14. Şubesini pamukkalehaber.com kurucusu ve Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) Başkan Yardımcısı Tahir Aygün tarafından Fatih Mahallesi’nde hizmete açıldı.
 
Eşi Arzu Aygün’ün koordinatörlüğünde hizmet verecek şubenin açılışına İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ve Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun başta dlmak üzere siyaset, iş ve medya dünyasından çok sayıda isim ilgi gösterdi.
 
Kaliteli tatlı anlayışını Denizlililerle buluşturmayı düşünen Değirmencioğlu Baklavaları’nın birbirinden leziz çeşitleri Fatih Mahallesi 1925 Sokak üzerinden edinilebilecek.



banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku