Ekonomi:
banner175
Delka Otomotiv 30 yaşında
Otomotiv sektöründe Denizlililerin güvenini kazanan Delka Otomotiv 5 Ekim’de 30. yılını kutlamanın gururunu yaşadı. Denizli’de lüks bir otelin salonunda kutlama gecesi düzenleyen Delka Otomotiv yönetimi davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Kutlamaya  Delka Otomotiv çalışanlarının ve yerli ve yabancı iş ortaklarının yanı sıra Denizli’nin önde gelen iş insanları da katıldı. 30. yıl pastasının kesildiği gecede konuklar müzisyen Tolgay’ın şarkıları eşliğinde gönüllerince eğlendi.
 
“7 GÜN 24 SAAT MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ”
Gecede konuşma yapan Delka Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kavak 30 yıldır aynı heyecan ve aşkla işlerini yaptıklarını belirtti. Kavak “5 Ekim 1992’de kurduğumuz Delka Otomotiv o günden bu yana aralıksız olarak hizmet vermeye devam ediyor. Şirketimiz otomotiv sektöründe ‘güven ve garanti’ teşkil etmeye devam ediyor.  7 gün 24 saat müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olmuştur. 30 yıl önce nasıl bir heyecanla başladıysak bugün de heyecanımız aynı şekilde devam ediyor. İşini severek yapan bir ekiple, en kaliteli hizmeti veriyoruz. Denizli’de birçok yeniliğe imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Bizi buralara taşıyan tüm iş ortaklarıma ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlikte daha güçlüyüz, nice 30 senelere” diye konuştu.
 
“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Delka Otomotiv ortaklarından Hankook Genel Müdürü Junjong Cho, 30 yıllık bir firmayla çalışmanın ve tecrübelerinden yaralanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Cho “Ümit Bey en önemli ortaklarımızdan biri. Karşılıklı bir güven var aramızda. Birlikte çalışmaktan çok mutluyuz. Bugün burada Delka Otomotiv’in 30. yılını kutlamanın büyük sevincini paylaşıyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve önümüzde çok parlak seneler var” dedi.
 
 
5 KİŞİYE KIBRIS’TA TATİL
Gecenin ilerleyen saatlerinde 30. yıl şerefine hediye çekilişi yapıldı. Çekilişte davetlilere çeşitli hediyeler verildi.  Büyük çekilişi kazanan 5 kişiye ise Kıbrıs’ta her şey dahil bir otelde tatil hediye edildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku