Ekonomi:
banner175
Denetimli serbestlik yükümlüsü ve eski hükümlü için girişimcilik fırsatı

Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, denetimli serbestliğe tabi yükümlü ve eski hükümlülerin kendi işlerini kurması, mesleki eğitim ve rehabilitasyonları ile işe uyum ve destek teknolojileri aracılığı ile istihdamlarına yardımcı olmak amacıyla Çalışma ve İş Kurumu Denizli İl Müdürlüğü ve KOSGEB işbirliğinde Girişimcilik Eğitimi Programını düzenlemek için start verdi.

Bu kapsamda Denizli Denetimli Serbestlik Müdürü Mehtap EKEN CENGİZ ve Çalışma ve İş Kurumu Denizli İl Müdürü Fatih Işık toplantı çerçevesinde işbirliği protokolünü imza altına aldılar.

İlk eğitim programı 06 Mart’ta başlayacak, ikinci program ise 13 Mart’ta... Bu takvim çerçevesinde 50 denetimli serbestliğe tabi yükümlü ve eski hükümlüye, Girişimcilik Eğitim Programı“ verilecek.

Kurs 4 güde 32 Saatlik eğitim sonucunda Denetimli Serbestliğe tabi Yükümlü ve Eski Hükümlü kursiyerler projelerini hazırlayarak gerek KOSGEB, gerekse İŞKUR desteklerinden faydalanmış olacak.

Ayrıca, denetimli serbestliğe tabi yükümlü ve eski hükümlülerin topluma kazandırılmaları, rehabilite edilmeleri ve il ekonomisine tutunabilecekleri mesleki bilgiye sahip olmaları noktasında  temin edilecek eğitim program ve kursları ile ilgili alan çalışmalarına da başlanılmıştır.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku