Ekonomi:
banner175
Denizli, 72 firma ile Heimtextil'de
Denizli için son derece önemli olan Heimtextil Fuarı 10 Ocak 2017’de Almanya’nın Frankfurt kentinde başladı. Cuma gününe kadar devam edecek fuara Türkiye’den 245 firma katılırken, fuarda DENİB üyeleri tarafından 72 stand açıldı.
 
Denizli İhracatçılar Birliği, geçtiğimiz senenin ardından bu sene de "Turkish Towels" markasıyla Heimtextil Fuarı'ndaki yerini alarak, Türk havlusunun tanıtımını yaptı ve fuara katılan üyelerinin görüşme yapmalarına imkan sağladı.
 

STAND AÇAN DENİZLİ FİRMALARINA ZİYARET
TİM Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Sayın Süleyman KOCASERT ve Denizli İhracatçılar Birliği Denetim Kurulu Üyesi Sayın Süreyya ÇALIŞKAN fuarın ilk gününde Denizlili katılımcıları standlarında ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku