Ekonomi:
banner175
Denizli bu geceyi konuştu, Çıralı Modern Denizli'ye çok yakıştı
karşısına çıktı. Anemon Otel’de bir basın toplantısı düzenleyen Grup Genel Müdürü Serdar Çıralı, Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Çıralı ve Bayram Çıralı, hem Denizlili bir firma olarak meslekte 40 yılı geride bırakmanın mutluluğunu paylaştı hem de grubun 40. Yılına uygun olarak hazırladıkları Çıralı Modern projesinin detaylarını anlattı.
 
IŞIĞIN PEŞİNDEN KOŞUYORUZ


Denizli’de 40 yıldır doğru işler yapan ve vizyonel bir çalışma disipliniyle hareket eden Çıralı Grup’un yalnız bu kentte değil Türkiye’nin dört bir yanında önemli projleer yapabilecek kapasiteye ulaştığının altını çizen Çıralı Grup Genel Müdürü Serdar Çıralı, “Bizim yolculuğumuz aslında yalnız 40 yıl değil 62 yıl öncesinde dedemiz Cafer Çıralı’nın ‘IŞIĞIN PEŞİNDEN KOŞMASI’ ile başladı. Kızılcabölük’ten büyük hayallerle Denizli’ye göçen dedem Cafer Çıralı’nın o günkü hayalleri olmasa, bugün burada olmak mümkün olmazdı” diye konuştu.
 
VE ULAŞILABİLİR BİR LÜKS: ÇIRALI MODERN


Grubun büyüklüğüne ve sektörel tecrübesine yakışır bir projeyle 2017’ye imza atmak istediklerini dile getiren Serdar Çıralı, bu nedenle bir konuttan çok daha fazlasını sunmak için kolları sıvadıklarını belirtti. 138 konutluk projeyi tasarlarken nasıl bir yaşam istedikleri sorusunun cevaplarını bulmak için yola çıktıklarını dile getiren Çıralı, “Ulaşılabilir lüks” kavramıyla inşa edecekleri Çıralı Modern’in Denizli’de birçok ilke de imza atacağının altını çizdi.
 
İKLİMLENDİRMEDEN MÜZİK ATÖLYESİNE


Serdar Çıralı, Denizli’de ilk kez bir konut projesinde uygulanacak ilklimlendirme ile Çıralı Modern  sakinlerinin aynı sistemi kullanarak kışın ısınacakları, yazın ise serinleyeceklerini vurgularken, “Bu sistemle yerden ısıtmayı sağlayacağımız gibi yerden soğutmayı da sağlıyoruz” diye konuştu. 107, 150, 180 ve 185 metrekarelik dairelerin yanı sıra proje içinde fitness salonundan müzik atölyesine, misafir süitlerinden kuaförüne birçok detayı da düşündüklerini aktaran Çıralı, konutların 250 Bin TL ile 500 Bin TL arasında satılacağını dile getirdi.
 
DENİZLİ BU GECEYE AKTI

Anemon Otel’de gerçekleştirilen gece ise kelimenin tam anlamıyla muhteşemdi.  Çıralı Grubu bu önemli gününde, yerel yöneticilerden iş dünyasının önemli isimlerine, meslek örgütü başkanlarından akademisyenlere yüzlerce önemli isim eşleriyle birlikte katılarak yalnız bırakmadı.
 
YILDIZ YAĞDI


Vatan Şaşmaz’ın sunuculuğunu üstlendiği geceye katılan davetlileri, fuayedeki solo sunumuyla Devlet Senfoni Orkestrası sanatçısı Arpist Aslıhan Güngör karşıladı. Fuayede dikkat çeken ikinci bir ayrıntı ise Çıralı Modern’in proje görsellerinden birinin ressam Vildan Erdoğ tarafından tuale resmedilmesiydi. Dillere pelesenk gecede sahneye çıkan ilk isim dünyaca ünlü keman virtüözü Canan Anderson’du. Anderson’un muhşteşem keman gösterisinin ardından sahne alan İrem Derici, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.
 
PROJE SUNUMU BU SİTEDE


Gecede Çıralı Modern ile ilgili çok hoş bir tanıtım filmi de izletildi. Çıralı Modern’de yaşamın izleri ve projeye firmanın bakış açısını şık bir şekilde anlatan tanıtım filmi, özellikle davetlilerin yoğun beğenisini kazandı. Tanıtım filminin tamamını www.ciralimodern.com adresinden izleyebilirsiniz.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku