Ekonomi:
banner175
Denizli'de tarım, sera ve hayvancılık fuarı açıldı
EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, bu yıl 14'üncü kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Açılış törenine Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Karahan, açılışta, tekstil ve turizm kenti Denizli'nin, tarım sektöründe de geliştiğini ve başarılı işlere imza attığını söyledi. Fuarı düzenleyen Fatih Tan, ilginin oldukça fazla olduğunu belirtip, "Geçen yıl fuarda 180 firma ile 178 bin ziyaretçiyi ağırladık. Bu yıl fuara 214 firma katılarak stant açtı. 200 bin ziyaretçi bekliyoruz" dedi.
 
4 Mart'a kadar açık kalacak 14. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı'nda traktör, biçerdöver, çeşitli tarım makineleri, sulama teknikleri, hayvancılık ve yem alanında faaliyet gösteren firmalar ürünlerini tanıtıyor. DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku