Ekonomi:
banner175
Denizli Fashion Week başladı
DETGİS tarafından Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı'nda düzenlenen, moda dünyasının ilgiyle takip ettiği Denizli Fashion Week dün başladı. Etkinlikte, toplam 14 tekstil üreticisi firma, ev tekstili ve plaj giyiminde tasarladıkları son kreasyonlarını mankenlerle tanıttı. Defileye başta iş insanları olmak üzere modayı yakından takip edenler ve tasarımcılar yoğun ilgi gösterdi.
 
DETGİS Başkanı Mustafa Koltuksuz, "Firmalarımız yeni koleksiyonlar hazırladı. Denizli'de kalıbın dışına çıkılarak farklı bir alanda da koleksiyon çıkardılar. Defilede kendi koleksiyonlarını tanıtırken, hikayesi olan koleksiyonlar da oluşturmalarını istedik. Bunu yaparken de kendi emeğimizle ürettiğimiz ürünleri kullanmalarını talep ettik. Bu konsept sayesinde normalde havlu, bornoz ve çarşaf üreten firmaların birbirinden farklı dış giyimler üretebildiklerini gördük. Firmaların gelişimleri bizleri hem şaşırttı, hem de mutlu etti. Denizli'de tekstilin sadece ev tekstilinden ibaret olmadığını etkinlikte gösteriyoruz" dedi.
 
Konuşmanın ardından Denizli Fashion Week kapsamında firmaların ev tekstili ve plaj giyiminde tasarladıkları son kreasyonlar mankenler tarafından podyumda tanıtıldı. Etkinlik bugün sona erecek.
DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku