Ekonomi:
banner175
Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu: Önemli projelere imza atacağız
Başkan Selim Kasapoğlu şunları söyledi: ‘’Aylardır Denizli Sanayi Odası seçimleriyle ilgili gece gündüz demeden çalıştık. İstedik ki, Denizli sanayisi bugünkü seviyesinden çok daha ileri bir noktaya taşınsın, hayata geçireceğimiz projelerle tüm Türkiye Denizlimizi konuşsun. Bu amaçla da Denizli sanayicisinin sorunlarının hızlı bir şekilde çözümü, yarına dair katma değer katacak projelerimizi kıymetli üyelerimize bulunduğumuz her ortamda aktarmaya çalıştık.
Çok şükür, onlar da bu zorlu süreçte bize güvendiler ve kutsal emaneti bize teslim ettiler. Bu vesile ile bize oy veren, vermeyen tüm sanayi odası üyelerine bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyorum’’
 
‘’ARTIK SIRA PROJELERDE’’
 
20 yıldan bu yana sivil toplumun içerisinde yer alan biri olarak son derece heyecan verici, yalnızca projelerin ve geleceğimizin konuşulduğu, dostlukla geçen bir seçimin parçası olduğumuz için mutlu ve gururluyuz diyen Başkan Selim Kasapoğlu artık sıranın projeleri hayata geçirmeye geldiğini söyledi.
 
‘’İnşallah yenilikçi ve Denizli sanayisine artı değer kazandıracak projelerimizle Denizlimizin ve sanayicimizin hizmetkârı olacağız. Bunu yaparken de sen ben yok önce Denizli sanayisi, Denizli diyeceğiz’’ diyen Başkan Selim Kasapoğlu, ‘’ülkemizin ve dünyanın tanıdığı, birleştirici, çok daha güçlü, çok daha etkin bir sanayi odası için yol arkadaşlarımızla birlikte çalışmalara başladık, seçim sürecinde olduğu gibi, bu yolculukta da Denizli sanayicisinin bizim birlikte olacağınıza yürekten inanıyoruz. İnşallah bu dönemin sonunda gelecek günlere güvenle bakan güçlü bir Denizli sanayisi olacak’’ dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku