Ekonomi:
banner175
Denizli ve Ukraynalı işadamları işbirliğini konuştu
Zaporijya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Volodymyr Shamilov önderliğindeki heyet, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve Genel Sekreter Zeren Gerelioğlu tarafından ağırlandı. Tarım, süt ürünleri, kimya, inşaat sektörlerinden gelen iş adamları, Denizlili işadamları ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Keçeci, Zaporijya'dan gelen heyete, Denizli ekonomisi ve sanayi yapısı hakkında genel bilgiler verdi. Heyete yönelik bir sunum gerçekleştiren Gerelioğlu ise heyetin özellikle istihdam ve ihracat rakamları ile ilgili sorularını yanıtladı.
 
Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Zaporijya ve Denizli'nin birçok benzer özelliğinin olduğunu, bu nedenle işbirliği için uygun bir kent olduğunu belirterek, "Özellikle bölgedeki enerji yatırımları nedeniyle kablo ve makine imalatçılarının, tarım yatırımları nedeniyle de tarım sektörüne yönelik ürünler üreten makine imalatçılarını ilgi duyabileceği bir sanayi bölgesi olduğunu düşünüyorum. Umuyorum iki bölge arasında uzun vadeli ve verimli işbirliklerine vesile oluruz" dedi.
 
Görüşmeler sonrasında ziyaretin anısına karşılıklı plaket ve hediyeler verildi. Ramazan ÇETİN / DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku