Ekonomi:
banner175
Denizli – Yozgat kardeşliği
Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ile bir süre görüştü. Denizli’yi tekrar ziyaret etmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Denizli’nin tarım, sanayi ve ekonomik alandaki tecrübelerinden yararlanmak amacıyla Yozgat’taki sanayici, işadamları ve STK temsilcileri ile Denizli’ye geldiklerini, burada karşılıklı görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi.
 
Vali Dr. Ahmet Altıparmak ise ziyaretinden dolayı Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’a teşekkür ederek; “Daha önce Denizli’de görev yapmış bir Mülki İdare Amiri olarak İlimizdeki sanayici ve işadamlarının müteşebbis ruhunu, İlimizin ekonomik yapısını biliyorsunuz. Denizli Türkiye ihracatında 8. sırada. Denizlili girişimci ve işadamlarının bilgi ve birikimlerini Yozgatlı girişimcilere aktararak ve ticari konularda işbirliği yaparak Yozgat’ın gelişimine katkı sağlayacaklarına inanıyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku