Ekonomi:
banner175
Denizli'de 7/24 Mobil Lastikçi dönemi başladı

Arabanız Nerede, Lastikçiniz Orada

Mobil Lastikçi markasıyla, “Arabanız nerede, lastikçiniz orada” diyerek mobil lastik hizmeti vermeye başlayan Süleyman Boztaş, Denizli’de ilk kez 7/24 mobil lastikçi dönemi başlattı. Lastik tamirinin yanı sıra yazlık-kışlık lastik değişimi ve balans ayarı hizmeti de veren Boztaş, binek otomobilden kamyona kadar her türlü aracın lastik tamir, değişim ve balans işlemini araç nerede ise orada yapıyor. Nakliye, araç kiralama ve pazarlama gibi sektörlerde faaliyette bulunan şirketlerin filoları için de yerinde hizmet verdiklerini ifade eden Boztaş, şirketlerin onlarca aracının lastik değişim ve tamiri için sanayiye götürülmesinin zaman, maliyet ve işgücü kaybına yol açtığını belirtti. Boztaş, “Araç filolarına verdiğimiz Mobil Lastikçi hizmetiyle, şirketleri tüm bu yüklerden kurtarıyoruz. Aracımızı şirketin otoparkına çekerek, tüm araçlara 7 gün 24 saat yerinde ve hızlı hizmet sunuyoruz.” dedi.
 
7/24 Gezici Lastik Tamir Servisi
Mobil lastik hizmetinden faydalanmak isteyen sürücüler 0 258 266 66 65 veya 0 532 321 00 96 telefon numaralarından Mobil Lastikçi’ye ulaşıyor. Tam donanımlı aracı ile aracın olduğu yere gelen Mobil Lastikçi, lastik tamir ve değişim hizmetini yerinde veriyor. Mobil Lastikçi, yazlık-kışlık değişimlerinde, çıkan lastikleri ambalajlayarak temiz bir şekilde araç sahibine teslim ediyor.
 
Lastik Oteli
Mobil Lastikçi, yine Denizli’de bir ilk olarak lastikleri depolama sorunu yaşayanlar için “Lastik Oteli” hizmeti veriyor. Lastiklerinizi, ambalajlayarak ve adınıza düzenlenmiş etiketle kendi depolarında bir sonraki değişime kadar saklıyor.
 

Süleyman Boztaş: “Denizlililer Mobil Lastik Hizmetini Sevdi”

Denizli’de ilk kez başlattığı mobil lastik tamir servisi hizmetinin Denizlililer tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirten Süleyman Boztaş, “Türkiye’nin pek çok noktasında gezici lastik hizmeti olmasına rağmen, Denizli’de böyle bir hizmetin olmaması büyük bir eksiklikti. 7/24 mobil lastik hizmetimiz araç sahipleri tarafından kısa sürede yoğun ilgi gördü. Sadece binek araçların yanında otobüs, kamyon, çekici gibi büyük araçlara da hizmet verdiğimiz için Denizli’deki tüm sürücülere hitap ediyoruz. Diğer yandan birçok lastik firmasının bayiliği ile lastik satışı da yapıyoruz. Lastik almak için de sanayiye gitmenize, zaman kaybetmenize gerek yok. Mobil Lastikçi’ye bir telefonunuz yeterli.” dedi.
Advertorial haberdir
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku