Ekonomi:
banner175
Denizli'de öğrenim gören yabancılar buluştu
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından farklı ülkelerden gelen öğrencilerin farklı kültürleri tanıması için Medeniyetler Denizli’yi Keşfediyor projesi başlatıldı. Proje kapsamında 15 farklı ülkeden gelip Pamukkale Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ile bir araya geldi. Denizli'nin tarihi ve kültürel değerlerinin de tanıtıldığı projede konuk öğrencilere kentin turizm değerleri anlatıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında bir araya gelen Azerbeycan, Rusya, Somali, Benin, Kore, Nijer, Mali, Kenya, Türkmenistan, Endonezya, Bangladeş, Pakistan, Kazakistan, Senegal ve Afganistanlı öğrenciler kendi ülkesinin gelenek ve göreneklerinden bahsetti.
 

Hedef ülkemizi tanıtmak
 
Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak düzenlediğimiz ‘Medeniyetler Denizli’yi Keşfediyor’ projesi kapsamında farklı ülkelerden gelerek Denizli’de öğrenim gören arkadaşlarımızla bir araya geldik. Amacımız Denizli’de öğrenim gören öğrencilerin Denizli’nin tarihi ve kültürel yapısını görmelerini sağlamanın yanı sıra ülkemizin ve ilimizin değerlerini tanımalarına yardımcı olmak ayrıca farklı kültürleri tanımak" dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku