Ekonomi:
banner175
Denizli'deki EGE TMF 2023 Fuarı deprem nedeniyle ertelendi
Kahramanmaraş merkezli büyük yıkım sonrası, Denizli’de düzenlenmesi planlanan fuar ertelendi. İzgi Fuarcılık, bu yıl 15-18 Şubat tarihleri arasında EGS Fuar alanında düzenlenmesi gereken fuarın mücbir sebepler nedeniyle ertelendiğini duyurdu.
Firmadan yapılan açıklamada, depremin yaşattığı olumsuzluklar, katılımcı firmalardan gelen talepler doğrultusunda fuarın ertelendiği bildirildi. Zaten, EGS Fuar alanı Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yardım koordinasyon merkezine dönüştürülmüştü.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından fuar alnının deprem koordinasyon merkezi haline getirilmesinin İzgi Fuarcılık’a bildirilmesiyle beraber tüm katılımcı firmalara fuarın ertelendiğini duyurdu.
Fuar katılımcı firmalarında büyük desteğini alan İzgi Fuarcılık yaptığı açıklamada, “Başından sonuna kadar tüm depremden etkilenen vatandaşlarımızın ve ticari işletmelerin yanındayız. Depremin ilk saatlerinden itibaren Battaniyeden gıda ve giyim eşyasına kadar birçok ihtiyaç malzemesi göndererek onlara destek olmaya çalıştık ve yardımlarımıza devam edeceğiz” denildi.
Fuarın yeni tarihini önümüzdeki günlerde Denizli Büyükşehir Belediyesi ile görüşerek alanın durumuna göre sektör firmalarının da görüşleri alınarak belirleneceği belirtilen açıklamada Deprem Bölgesinden fuara katılım sağlamak ve ürünlerini sergilemek isteyen hasar gören firmaların yer kirası ödemeden ücretsiz fuara alınacağı belirtildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku