Ekonomi:
banner175
Denizlili 9 işadamı Sevindik'in çehresini değiştirecek
Denizli'de bir araya gelen 9 işadamı, ATS Gayrimenkul isimli ortak şirket kurdu. Sevindik Mahallesi'nin çehresini değiştirme hedefiyle iş merkezi projesi başlattı. ATS Sevindik İş Merkezi adlı projenin tanıtımı, bir restoranda düzenlenen toplantıyla yapıldı. Toplantıya, ATS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kasapoğlu, Genel Müdür Mehmet Rabuş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül ve proje mimarı yüksek mimar Ahmet Yoldaş katıldı.

Şirketin yönetim kurulu başkanı Hasan Kasapoğlu, projenin Sevindik Mahallesi'nde 35 bin metrekare inşaat alanı ile bölgenin en yüksek binası olma özeliğine sahip olacağını, AVM'ler dışında fark yaratan çok amaçlı bir proje olduğunu söyledi.

Projenin 100 milyon lira yatırımla gerçekleşeceğini belirten Kasapoğlu, "Farklı sektörle faaliyet gösteren işyerinde başarılı 9 işadamı bu proje için bir araya geldi. Şirket 1.5 yıl önce kuruldu. Çok iyi bir proje yaptığımızı düşünüyoruz. Sevindik bölgesinin çehresini değiştirecek farklı bir proje yapıyoruz. Yapacağım iş merkezi projesi içinde otel, restoran, konferans, düğün ve toplantı salonları ve işyerleri bulunuyor. 65 metre yüksekliğinde de içinde restoran olacak olan kule de var. Bu projemiz bölgenin değerini artıracak ve özgün mimarisiyle şehirde fark yaratacaktır" dedi. Genel Müdür Mehmet Rabuş ise iş merkezi projesinin başta çevresi ve üçüncü sanayi sitesi içinde önemli bir yer olacağını belirterek, "Bu proje çevrenin karakterini de önemli ölçüde değiştirecek. Sosyal ve kültürel merkez olacak. Kent yaşamına da ciddi bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi. Ramazan ÇETİN / DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku