Ekonomi:
banner175
Denizlili bürokrat Karadağ, Halkbank Yönetim Kurulu Başkanvekili oldu
Twitter’dan yaptığı açıklamada, bugün itibarıyla Nisan 2016’dan beri yürüttüğü Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrıldığını bildiren Karadağ, şunları kaydetti:
 
“13.08.2018 tarihi itibariyle Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevine başladım. Bu görevime daha fazla zaman ayırmak için, Nisan 2016 dan itibaren yürüttüğüm Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden bugün itibariyle ayrıldım. Görevim süresince ve yeni görevimde destek ve güvenleri için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Hazine ve Maliye Bakanımıza şükranlarımı arz ediyorum. İnşallah ülkemizin geleceği için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.Tüm bu çetin süre boyunca desteklerini esirgemeyen Borsa İstanbul çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”
 
HİMMET KARADAĞ KİMDİR
1974 Denizli doğumlu olan Karadağ, ekonomi bürokratı olarak çeşitli kademelerde görev yaptı. 1 Nisan 2016 tarihinde Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanan Himmet Karadağ, 19 Ocak 2017 tarihinde Türkiye Varlık Fonu A.Ş.'ye Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi. 8 Eylül 2017 tarihinde de Türkiye Varlık Fonu A.Ş.'ye Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atanmıştır. Karadağ, evli ve 4 çocuk babasıdır.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku