Ekonomi:
banner175
Denizlili turizmcilere 9 gün bayram tatili morali
UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde bulunan, Türkiye'nin en gözde turizm noktalarından Pamukkale'de faaliyet gösteren turizmciler de kararla sevindi. Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, 9 günlük tatil süresinin iç piyasayı hareketlendireceğini, 'beyaz cennet' Pamukkale'ye de olumlu yansıyacağını söyledi. Kültür turizmi yapmak isteyenler için Pamukkale'nin doğru tercih olacağını belirten Şen, "Tatil süresinin 9 gün olarak açıklanmasıyla Pamukkale'de de bir bayram bereketi yaşanacaktır. Bu kararın tüm yazlık bölgelere katkısı olacağını düşünüyorum. Kültür turizmi yapmak isteyenler için Pamukkale'ye gelmek çok doğru bir karar olur. Tarihi dokusu ve doğal güzelliği bir arada görmek isteyen vatandaşlarımız, Pamukkale'ye gelerek bu harika ortamda güzel bir tatil yapabilir" dedi.
 
Sezon başı olması nedeniyle yabancı turistlerin 'beyaz cennet'e yoğun ilgi gösterdiğini aktaran Şen, "Travertenleriyle dünyaca ünlü Pamukkale'de sezona iyi başladık. Doluluk oranlarımız yüzde 100'e ulaşmış durumda. Şu anda yabancı turistlerin inanılmaz bir talebi var. Bu yoğunluğun devam edeceğini öngörüyoruz. 9 günlük bayram tatillerinde, Pamukkale'de yer bulamayan turistlerimizi kent merkezinde ağırlayacağız" diye konuştu.
Deniz TOKAT/ DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku