Ekonomi:
banner175
Denizli'nin ihracattaki aylık artışı yüzde 8,2
Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) üzerinden gerçekleştirilen ihracat, %1 artışla 206 Milyon Dolar'ı geçti. TİM de, haziran ayının ihracat verilerini açıkladı. Buna göre, ülke ihracatı haziran ayında geçen yılın aynı dönemine göre %5 artışla 12 Milyar 601 Milyon 664 Bin Dolar oldu. Türkiye'nin yılın ilk yarısındaki ihracatı ise, 2017'nin aynı dönemine göre 7,4 artış ile 81 Milyar 910 Milyon 726 Bin Dolar'a ulaştı.
 
DENİZLİ, İHRACATTA ARTIŞINI SÜRDÜRDÜ
DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, yıl sonu için belirlenen ihracat hedefine ulaşma yolunda büyük bir inançla ilerleyen ihracatçıların, artış trendini üst üste 20'nci ayda da hız kesmeden devam ettirdiğine dikkat çekti. Başkan Erdoğan, "Sadece ülke değil Denizli ihracatı da artışını sürdürdü. TİM tarafından açıklanan verilere göre, ihracatımız haziran ayında geçen yılın aynı ayına göre %8,2 oranında arttı ve 274 Milyon 44 Bin Dolar'a yükseldi. Denizli ihracatı, Ocak-Haziran arasını kapsayan 6 aylık dönemde ise, 2017'nin aynı dönemine göre %18,1 artarak 1 Milyar 685 Milyon 429 Bin Dolar oldu. İhracatçımız, başarısıyla, kendisine gösterilen ilginin karşılığını, her zaman ki gibi son kuruşuna kadar ülkemize ve şehrimize katma değer olarak kazandırdı. Aynı azimle, ihracat seferberliğinde en önde yürümeye devam edecek, yıl sonu ihracat hedefini yakalamak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bizi başarısıyla sevindiren ihracatçılarımızı kutluyor, bol ve bereketli kazançlar diliyorum." dedi.

 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku