Ekonomi:
banner175
Denizli'nin kadınları çalışıyor
8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla düzenlediği oda personeline özel kutlamada, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’a eşi Şadiye Erdoğan da eşlik etti. Odanın 5’inci katındaki toplantı salonunda gerçekleşen etkinlikte, Başkan Erdoğan kısa bir konuşmayla personeline seslendi; günlerini tebrik etti. Erdoğan, “Kadın, diğer yarımız… Anamız, bacımız, kızımız, yoldaşımız, iş arkadaşımız! Bizleri yetiştiren de kadın. O nedenle, sizler için ne kadar güzel söz söylesek de az kalır. Bugün eşim ile birlikte başta sizlerin olmak üzere, sizin aracılığınızla da tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Özellikle şehit ve gazi analarının ellerinden öpüyor ve günlerini tebrik ediyorum. Şehit ve gazilerimizin yakınlarının da bu özel günlerini kutluyorum. Hepinize başarı, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. İyi ki varsınız… Sizler bu şehirde olduğu gibi bu dünyanın yükünü bizimle birlikte omuz verip paylaşan ve bizleri başarıya ulaştıran en büyük desteğimiz; ortaklarımızsınız. Sizlerin üretimin içinde olması için çalışıyoruz. Girişimcilik ve Meslek Edindirme Eğitimlerimiz, bu çabalarımızdan sadece ikisi. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Mezun ettiklerimizin çoğunun iş yeri açması ya da istihdama katılması bizi mutlu ediyor. Onlarla gurur duyuyoruz” diye konuştu.
Başkan Erdoğan’ın konuşmasının ardından, eşi Şadiye Erdoğan ile DTO personeli, güne özel kendileri için hazırlanan pastayı kesti. Kadınlar, Başkan Erdoğan ile eşine, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Erdoğan ile eşi Şadiye Erdoğan, kadın çalışanlara çeşitli hediyeler de verdi. Bu arada, etkinliğe katılanlar DTO basın bürosu çalışanlarının “8 Martta 8 Başarılı Kadın” temasıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı, İŞKUR, KOSGEB ve DTO işbirliği ile verilen Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlayıp da kendi işyerini açan 8 kadının hayat hikayesini konu eden “Kadınlar Hayallerinin Peşinde” belgeselini izledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku