Ekonomi:
banner175
Denizli'nin vergi rekortmenleri açıklandı
En fazla gelir vergisi ödeyecekler listesinin ilk sırasında inşaat şirketi sahibi Fettah Erdoğan yer alıyor. Erdoğan gelir vergisi olarak 1 milyon 876 bin 478 lira ödeyecek. İkinci sırada ise 1 milyon 716 bin 759 lira ile halı firması sahibi Habip Kızıltaş , 3. sıradaki kişi isminin açıklanmasını istemezken, 4. sırada tekstilci Muammer Akçay bulunuyor.
 
GELİR VERGİSİNDE İLK 10 ŞÖYLE:
 
Listenin tamamı için linki tıklayın
 
Kurumlar vergisi rekortmenlerinde ise Abalıoğlu Yem Soya ve Tekstil Sanayi Anonim Şirketi 48 milyon 806 bin 37 liralık tahakkuk ile kurumlar vergisi rekortmeni oldu. Özçınar Elektrik Malzemeleri ve Madencilik 26 milyon 74 bin 546 lira ile listenin ikinci sırasında yer alırken, Denizli Çimento 12 milyon 863 bin 321 lira ile listenin üçüncü sırasında bulunuyor. 4. sırada Erbakır yer alırken, beşinci sıradaki firma isminin açıklanmasını istemedi.
 
KURUMLAR VERGİSİNDE İLK 10 ŞÖYLE:
 
Listenin tamamı için linki tıklayın
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku