Ekonomi:
banner175
Doğal gazda bağlantı ve güvence bedeline 3 taksit imkanı
Doğal gaz abonesi olmak isteyenler 30 Kasım 2019 tarihine kadar bağlantı bedelini kredi kartına 3 taksitle, güvence bedelini ise www.enerya.com.tr adresi üzerinden kredi kartıyla 3 taksitle ödeyebilecekler.
 
Şirketin Denizli İşletme Müdürü Zekeriya Kurşunluoğlu, Denizli’de yaklaşık 2200 km hat imalatına ulaştıklarını ve 260 bini aşkın BBS aboneye hizmet verdiklerini belirterek, “Ekonomik, güvenli ve konforlu bir yakıt olan doğal gazın herkese ulaşması için çalışıyoruz. Kış öncesi Denizlilileri en uygun ödeme koşullarıyla doğal gazla buluşturmak için bir kampanya düzenledik. Doğal gaz abonesi olmak isteyenler bağlantı bedelini 3 taksitle ödeyebilecekler. Güvence bedeli için de online olarak bir kampanya başlatacağız, 15 Eylül 2019 tarihi itibarıyla  güvence bedeli kredi kartına 3 taksitle ödenebilecek” diye konuştu. Kurşunluoğlu, kampanyanın “İlkbahar Yaz, Sonbahar Yaz” sloganıyla sürdürüldüğünü ifade ederek, “Doğal gaz konforu ve ekonomisiyle evinize kış gelmeyecek. Çevreci ve güvenli bir yakıt olan doğal gaz ile Denizli’deki hava kirliliğinin de önüne geçeceğiz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku