Ekonomi:
banner175
DSO'nun yeni Başkanı Selim Kasapoğlu: Kazanan Denizli sanayisi olacak
Denizli Sanayi Odası’nın (DSO) 4 Ekim 2022 Salı günü gerçekleştirilen başkanlık seçiminin ardından bugün toplanan Meclis, DSO yeni dönem Başkanını belirledi. Mevcut Başkan Müjdat Keçeci’nin aday olmadığı seçimde DSO Başkan Yardımcısı Selim Kasapolğlu ve Okan Konyalıoğlu başkanlık için yarışmış, heyecanlı geçen seçim sonucunda 17 meslek komitesinin 6’sında Konyalıoğlu’nun, 6’sında Kasapoğlu'nun ve 5’inde ise bağımsızların listesi kazanmıştı. Selim Kasapoğlu'nun listesinden 13, Konyalıoğlu'nun listesinden 13 ve bağımsız olarak 11 üye oluşmuştu. DSO'nun yeni başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bugün yapılan Meclis toplantısında belirlendi. Buna göre DSO'nun yeni dönem Başkanı Selim Kasapoğlu oldu.
KAZANAN DENİZLİ OLACAK
DSO Başkanı Kasapoğlu, sonuçların Denizli sanayisine hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, herkese teşekkür etti. Kazananın Denizli sanayisi olacağını kaydeden DSO Başkanı Kasapoğlu, "Tek amacımız, tek hedefimiz aldığımız bu bayrağı bir üst seviyeye taşıayarak Denizli ve Denizli sanayisini daha ileri taşımaktır. Sonuçların şehrimize, DSO'ya tekrar hayırlı olmasını diliyor, bugüne kadar DSO'ya emek veren, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 
SONUÇLAR
Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı: Selim Kasapoğlu
Meclis Başkanı: İsmail Okan Konyalıoğlu
Meclis Başkan Yardımcıları
Ahmet Zora
İlhan Sicimli
Meclis Katip Üyesi;
İsmail Ayvaz
 
DSO Yönetim Kurulu Asıl Üyeler
Ali Fuat Özel
Enis Emre Boz
Halil Erdoğan
Levent Çaputçu
Orçun Alptekin
Osman Uğurlu
Mehmet Sarı
Mehmet Serter
 
DSO Yönetim Kurulu Yedek Üyeler
Sibel Aysu
Emin Şen
Metin Okan
Caner Çınar
Hüsnü Şarkaya
İbrahim Özcan Acar
Zafer Özer
Erken Doğan
 
TOBB Genel Kurul Delegeleri Asıl
Ayhan Doğrar
Mehmet Akgün
Nuri Turgut
Yavuz Perçin
 
TOBB Genel Kurul Delegeleri Yedek
Samet Tunay Gündüz
Mustafa Gürcan
Mehmet Orhan Ödemiş
Süleyman Tıkıroğlu
 
Selim Kasapoğlu kimdir?
Selim Kasapoğlu, 1977 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Denizli’de tamamladı. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi işletme fakültesinden mezun olduktan sonra Boston Üniversitesi'nde işletme yönetim dersleri aldı. 2000 yılında Denizli'ye dönerek aile şirketi olan Aslı Tekstil'de görev almaya başladı. 2020 yılında teknoloji girişimi şirketi olan Tarsier'in kurucusu oldu. Halen bu 2 şirkette yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. DEGİAD'da 3 dönem yönetim kurulu üyeliği ve yönetim kurulu başkan yardımcılığı yaptı. TOBB a bağlı Genç Girişimciler Kurulunun Denizli yapılanmasında görev aldı ve Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. BASİAD (Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği) 10. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. Önceki dönem Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yaptı. Evli ve iki çocuk babasıdır.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku