Ekonomi:
banner175
DTO Başkanı Erdoğan esnafı ziyaret etti
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. İstasyon Caddesi’ndeki işyerlerine sürpriz ziyaretler yapan Erdoğan, piyasa hakkında bilgi aldı, talepleri dinledi, Denizli Ticaret Odası’nın çalışmalarını anlattı.
 
Erdoğan, bazı işyerlerinden de alışveriş yaptı. Esnaf, sıcak bir şekilde karşıladığı Başkan Erdoğan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Esnafın sıcak ilgisinin kendisi için büyük moral ve motivasyon kaynağı olduğunu belirten Başkan Erdoğan, “Üyelerimiz bizim her şeyimiz. Denizli Ticaret Odası olarak bizler gücümüzü üyelerimizden alıyoruz. Kapımız her türlü konuda kendilerine sürekli açık. Odamıza gelen esnafımıza her türlü kolaylığı gösteriyor, yardımcı oluyoruz. Ayrıca biz de kendilerini ziyaret ediyoruz. Kendilerini işyerlerinde ziyaret ederek birebir tanışmaya önem veriyoruz. Buradaki en büyük amacımız esnafımızın yanında yer alarak sorun, sıkıntı ve taleplerini yerinde görmektir. Çözüm noktasında da kendileriyle istişare yaparak, gereken neyse yapıyoruz. Bu ziyaretler, hem onlar için hem bizim için moral kaynağı oluyor. Esnafımızın yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Odamızın sağladığı kolaylıkları anlatıyoruz. Bundan sonra da çarşıda, pazarda esnafımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku