Ekonomi:
banner175
DTO Başkanı Erdoğan: Tek derdimiz ekonomi olmalı
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin halk oyuna sunulduğu referandumun sonuçlarının açıklanmasının ardından değerlendirme yaptı.
 
Referandum sonucunun Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, ülkenin uzun süredir gündeminde olan bir konunun artık halk tarafından karara bağlandığını ifade etti. Referandumun gerçekleşmesiyle birlikte belirsizlik ortamının ortadan kalktığına vurgu yapan Erdoğan, “Artık halkımız tercihini yapmış, ülkenin Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile yönetilmesi konusunda bir irade ortaya koymuştur. Türkiye yönünü belirlemiş, geleceği görmek artık daha da mümkün olmuştur. Ülkemizin odaklanacağı tek bir nokta vardır; o da güçlü Türkiye hedefidir. Artık tek derdimiz, ekonomi olmalıdır. Halkımızın refah seviyesini daha da yükseltmek olmadır.” dedi.
 
REFERANDUM GERİDE KALMIŞTIR!
Toplumun tüm kesimleriyle kenetlenmesi gerektiğini dile getiren Erdoğan, “Referandum geride kalmıştır. Gün birlik olma günüdür. Herkes, bundan sonraki süreçte vatanımız için el ele vermek durumundadır. Ben her vatandaşımızın, referandumdaki tercihi ne olursa olsun, yeni süreçte Türkiye’nin gerek ekonomi gerekse demokrasi ve özgürlükler anlamında daha iyi noktalara ulaşması için el ele vererek çalışacağına yürekten inanıyorum.” diye konuştu. (Manşet Fotoğrafı: Fatih Yıldız)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku