Ekonomi:
banner175
DTO Başkanı Erdoğan'dan kadın girişimcilere çağrı
Denizli Ticaret Odası, bir eğitim seminerine daha ev sahipliği yapacak. Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı kapsamında 23 Şubat Perşembe günü saat 12:30’dan 16:30’a kadar sürecek bir seminer verilecek.
 
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, seminerin kadın girişimciler için faydalı olacağını belirterek, işletme sahibi ve işletmelerde yönetici pozisyonunda çalışan kadınları, bu seminerlere katılmaya davet etti.
 
DTO Başkanı Erdoğan, kadının iş hayatında daha fazla yer alması anlamında hükümetin pozitif bir ayrımcılıkla kadın girişimcilerin önünü açmaya yönelik çalışmaları olduğunu belirterek, “Biz de Denizli Ticaret Odası olarak kadınlarımızın iş hayatında daha etkin ve başarılı olmaları adına yürütülen her çalışmanın yanında yer alıyoruz. Denizli Ticaret Odası Konferans Salonu’nda yapılacak eğitim seminerinde Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) tarafından uygulanan Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı hakkında bilgi verilecek. Ayrıca; İŞKUR ve AB kaynaklı kredileri veren bazı bankalar da toplantı öncesi stand açacaklar. Toplantıda ayrıca “İş hayatına ‘İşletme Merceği’ ile bakış” konulu sunumların yanı sıra İşletmenizi Büyütmenin Anahtarı: “Bilgi Teknolojileri” konulu bir de eğitim gerçekleştirilecek. Sunum ve eğitimleri Frankfurt School uzmanları verecek. Kadın girişimcilerimize ve iş hayatındaki kadın yöneticilerimize bu toplantıya mutlaka katılmalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku