Ekonomi:
banner175
DTO Başkanı Erdoğan'dan, yüzde 5.1'lik büyüme yorumu
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye ekonomisinin 2017 yılı ikinci çeyrek büyüme rakamları ile ilgili değerlendirme yaptı. Başkan Erdoğan, ilk çeyrek büyümenin yüzde 5 gerçekleşmesi sonrasında ikinci çeyrek büyümenin yüzde 5.1 olmasının ekonomideki bilinçli atılımlar sonrasında elde edildiğini belirterek, “2016 yılı son çeyreğinden itibaren uygulamaya başlanan piyasaları canlandırma politikaları sonuç vermeye devam ediyor. Reel sektöre verilen desteklerin karşılığının, ekonomik tablolara yansımış olması moralimizi yükseltti. İlk ve ikinci çeyrek büyümenin yüzde 5 civarında olması, gelecek dönemler için de bizlere umut olmuştur. Hükümetimizin iş dünyasının yanında yer alarak hayata geçirdiği uygulamalar dolayısıyla teşekkür ediyoruz.” dedi.
İlk çeyrek göstergelerinde sanayi üretimindeki büyümenin yüksek çıkmasının ikinci çeyrek büyümesine olumlu katkı sağladığını vurgulayan Başkan Erdoğan, “Ekonomimiz, olumlu yönde ilerlemesini sürdürmektedir. Sanayi alanındaki yatırımlar ile Türkiye daha da büyüyecektir” diye konuştu.
 
PİYASADA GÜVEN VAR
Büyümenin sürdürülebilir ve kalıcı olacağının sinyallerinin geldiğini ifade eden Başkan Erdoğan, “İstikrar, rakamlara büyüme olarak yansıdı. Şu anda piyasalarda güven hakimdir.  İş dünyasının, üretimine, istihdamına ve ihracatına katkı sağlayacak desteklerin devam etmesi ülkemizin önünü açmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku