Ekonomi:
banner175
DTO heyetinden fuar çıkarması
DTO, meslek komitelerinin öncülüğünde, üyelerini yurt içi ve yurt dışı fuarlara göndermeye devam ediyor.

8. MESLEK KOMİTESİ’NDEN 30 ÜYE, MAKTEK AVRASYA FUARI’NA KATILDI

Talep üzerine, 2 yılda bir düzenlenen ve bu sene 4.’sü yapılan MAKTEK Avrasya Fuarı’na, ilgili sektörlerde faaliyet gösteren 8. Meslek Komitesi’nden 30 DTO üyesi katıldı.

120.000 metrekarelik alandaki 14 salonda, 30 ülkeden 1000’in üzerinde firmanın yer aldığı 4. MAKTEK Avrasya Fuarı, 2 Ekim’de kapılarını açtı. Fuarda takım tezgâhları, metal ve sac işleme makineleri, tutucular ve kesici takımlar, kalite kontrol ve ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren firmalar yer aldı. Denizlili iş adamlarından oluşan DTO heyeti, 70 ülkeden 60 bin ziyaretçi ile Çin, Hindistan, Almanya, Rusya, İtalya ve Tayvan başta olmak üzere çok sayıda yabancı katılımcıya İstanbul’da ev sahipliği yapan fuarda, 2 gün boyunca teknik incelemeler ile ticari girişimlerde bulundu.

17. MESLEK KOMİTESİ’NDEN 23 DTO ÜYESİ, ISAF 2018’E GİTTİ

Denizli Ticaret Odası’nın 8. Meslek Komitesi’nden sonra bilgisayar üretim ve satışı, internet kafe işletmeciliği, telefon, telekomünikasyon, alarm sistemleri, büro malzemeleri, radyo-televizyon üretim ve satışı, yazılım faaliyetlerini kapsayan 17. Meslek Komitesi de ISAF 2018’e katılmak üzere İstanbul’da idi. Heyette, DTO Meclis Üyeleri Ahmet Muslu ve Kubilay Volkan, DTO 17. Meslek Komitesi Başkanı Murat Tahir Altındağ ile DTO Genel Sekreter Yardımcısı Tevfik Fikret Öztürk de vardı.

SEKTÖRLERİNDEKİ GELİŞMELER İLE YENİLİKLERİ, YERİNDE TAKİP ETTİLER

Açılışında kamu kurumlarından ve özel sektörden üst düzey yöneticilerin de hazır bulunduğu ISAF 2018 için üyelerine yönelik bir günlük iş seyahati düzenleyen DTO, 17. Meslek Komitesi’ndeki 23 kişiden oluşan fuar heyetiyle, sektördeki gelişmeler ile yenilikleri yerinde takip etti.

245 STANTTA, 600’DEN FAZLA ULUSLARARASI DEV MARKA YER ALDI

Büyük bir organizasyon olan ISAF 2018, 22. Uluslararası Güvenlik Sistemleri ve Hizmetleri Fuarı (22. ISAF Security Fuarı), 7. Uluslararası Bilgi, Network ve Siber Güvenlik Fuarı (7. ISAF IT Security Fuarı), 7. Uluslararası Akıllı Binalar ve Bina Otomasyon Fuarı (7. ISAF Smart Home Fuarı), 22. Uluslararası Yangın, Acil Durum, Arama-Kurtarma Fuarı (22. ISAF Fire & Rescue Fuarı) ile 7. Uluslararası İş Sağlığı ve İş Güvenliği Fuarı (7. ISAF Safety & Health Fuarı)’nı kapsayan bir etkinlik.

11-14 Ekim arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gezilebilen organizasyondaki 245 stantta, 600’den fazla uluslararası dev marka, binlerce model ve on binlerce farklı ürünüyle, teknolojide geldiği noktayı sergiledi. 20.000’in üzerinde ziyaretçinin gezdiği fuarda, yurt içinden gelen ilgililer kadar fuara özel ağırlanan yurt dışı alım heyetleri de yer aldı.

BAŞKAN ERDOĞAN: “DTO’NUN ÜYELERİ, DEĞİŞİM VE GELİŞİME AÇIK OLMALI!”

Her yıl düzenlenen ISAF’ın yurt içindeki en önemli uluslararası fuarlardan biri olduğunu söyleyen DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, kurum olarak üyelerinin gelişimine katkı sağlayacak organizasyonları önemsediklerini, o nedenle de imkânları elverdiğince bu yönde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade etti. Başkan Erdoğan, “Her yıl ortalama 500 üyemiz, yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılıyor. Tüm dünyada üretici konumundaki ülkelerin markalarının sergilendiği, ülkemizden alım yapan ülkelerden ziyaretçilerin de takip ettiği ISAF 2018 ile MAKTEK Avrasya, bunlardan yalnızca ikisi… Uluslararası nitelikteki bu fuarlardan, üyelerimizin edindiği izlenimler, sektörlerinin şehrimizdeki gelişimine katkı koyacaktır. ISAF, son yılların en hızlı büyüyen sektörlerindeki yenilikleri barındırıyordu. Teknolojinin çok hızlı geliştiği günümüzde, değişimin en yoğun yaşandığı alanlara dair büyük bir organizasyon. Firmalar, en yeni ürünlerini sergilediler ve geleceğin teknolojisinin nasıl olacağının da ön sunumunu yaptılar. O bakımdan, sektörün sadece ne durumda olduğunun değil aynı zamanda geleceğinin de izlenip incelenebileceği çok önemli bir platformdu. Üyelerimiz ilgi duyduğu müddetçe, odamıza gelecek taleplere göre, fuar organizasyonlarımızı sürdürecek, gücümüzün yettiği derecede de isteyen herkesi buralara göndereceğiz. Teknik, inceleme ve iş gezilerimize, her seferinde yoğun bir ilgi oluşuyor. Gelişime açık olumlu yaklaşımlarından dolayı, vaktini ayıran üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

ISAF 2018’DE, ASELSAN DA YER ALDI

Dünyanın en önde gelen markaları ile ASELSAN’ın Sese Duyarlı Keskin Nişancı Tespit Sistemi cihazının, meraklılarının ilgisine sunulduğu ISAF 2018, 14 Ekim Pazar saat 17.00’da kapılarını misafirlerine kapattı. 

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku