Ekonomi:
banner175
DTO üyeleri, UNICERA Fuarı'nda
UNICERA, 80 bin metrekare gibi rekor bir alanda CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı. CNR Holding Kuruluşu İstanbul Fuarcılık, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemeleri Derneği (TİMDER) iş birliğinde organize edilen fuarda, 56 yabancı, 258 de Türk firma stand açtı. 
 
Fuara, Denizli Ticaret Odası’nın 14. Meslek Komitesi 45 kişilik kalabalık bir grupla katıldı. Fuarda stantları tek tek inceleyen DTO heyeti, Denizlili firmaları da ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.
 
BAŞKAN ERDOĞAN: “UNICERA FUARI, SEKTÖRÜN BULUŞMA NOKTASI”
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, fuarın inşaat sektörünün profesyonel isimlerini biraraya getirdiğini belirterek, “Sektöre yön veren firmalar, burada aynı çatı altında buluşuyor. 130 ülkeden profesyonellerin ülkemize gelerek fuarda incelemeler yapması da bizim açımızdan çok önemli. Sektörün buluşma noktası haline gelen UNICERA’nın herkes için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku