Ekonomi:
banner175
DTO'dan Bakan Zeybekci'ye destek
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kabine revizyonu sonrası da görevine devam etmesi, memleketi Denizli’de sevinçle karşılandı. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ile yönetim kurulu üyeleri, Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu ile meclis üyeleri, kalabalık bir heyetle Ankara’ya çıkarma yaptı.
 
İLK DURAK ANITKABİR
Denizli Ticaret Odası heyetinin ilk durağı Anıtkabir oldu. Burada Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çiçek konuldu, dualar okundu. DTO heyeti, Anıtkabir ziyareti esnasında bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi.
 
DTO heyeti daha sonra Ekonomi Bakanlığı’na geçti. Burada Bakan Zeybekci ile DTO heyeti arasında bir toplantı gerçekleştirildi. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Bakan Zeybekci’nin hükümetteki varlığının Denizli için büyük bir şans olduğunu ifade etti. Erdoğan, “Denizli işadamları olarak yıllarca Ankara’ya geldiğimizde çalacak bir kapı aradık. Bu kapılara ulaşabilmek için aracılar bulmaya çalıştık. Ama artık Ankara’ya gelirken, burada bir evimiz varmış hissi ve huzuruyla geliyoruz. Burada hem iş alemi olarak hem de Denizlili olarak kapısına gelebileceğimiz ‘Bizden Biri’ var. Sayın Bakanımız, ‘Denizli siyasette lider kent olacak’ sözünü her platformda üzerine basarak tekrarlıyordu. Bugün geldiğimiz noktada bunun ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz. Sayın Bakanımız sayesinde Denizli’miz önemli hizmetler aldı, almaya da devam ediyor. Şunu artık rahatlıkla söyleyebiliyoruz; Denizli hak ettiğini alıyor. Sayın Bakanımızın bu makamda olması, iş alemi olarak bize güven veriyor. Sayın Zeybekci’nin varlığı Denizlililer olarak da bizim için gurur vesilesidir. Sayın Bakanımızın kabine revizyonu sonrasında da görevine devam etmesini büyük bir sevinçle karşıladık. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza bu isabetli kararları için ayrıca şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Bugün Ankara’ya deyim yerindeyse Denizli Ticaret Odası olarak çıkarma yaptık. Sayın Bakanımıza güçlü desteğimizi göstermek, iş alemi ve hemşehrileri olarak yanında olduğumuzu ifade etmek için geldik. Tekrar Sayın Bakanımıza yakın ilgilisi için teşekkür ediyor, vatanımıza nice hayırlı hizmetlerde bulunmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu da, Bakan Zeybekci’nin kabinedeki görevine devam etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Denizli’ye hizmet noktasında üzerlerine düşen her sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduklarını dile getirdi.
 
ZEYBEKCİ: BİZ BİR EKİBİZ
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de, Denizli Ticaret Odası heyetinin ziyaretinin kendisine güç ve moral verdiğini belirterek, siyasi görüş farklılıklarının, Denizli söz konusu olduğunda bir tarafa bırakılması gerektiğini belirterek, “Sizler ve bizler bir ekibiz. Denizli’ye hizmet etme noktasında bir takım ruhuyla, işbirliği içinde çalışmalıyız. Denizli’yi daha ileri noktalara taşımak, Türkiye’nin lider illeri arasında yerini korumasını sağlamak için çalışmalıyız. Bu tüm kesimlerin ortak çabasıyla mümkün olacaktır” şeklinde konuştu.
Toplantıda ayrıca Denizli Ticaret Odası Meclis üyeleri de temsil ettikleri sektörlerin sorunlarını dile getirdi. Bakan Zeybekci, taleplerin yerine getirilmesi noktasında gerek kendi bakanlığı, gerekse diğer bakanlıklar nezdinde takipçi olacağını ifade etti.
Konuşmaların ardından Başkan Erdoğan ve Memişoğlu, ziyaret anısına Bakan Zeybekci’ye hediye takdim etti.
Son olarak Zeybekci, Denizli’den gelen misafirleri için yemek verdi. DTO Heyeti yemeğin ardından Denizli’ye hareket etti.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku