Ekonomi:
banner175
DTO'dan Gıda Fuarı'na çıkarma
Denizli Ticaret Odası’nın gıda sektörünün çeşitli kollarında faaliyet gösteren 5, 6. ve 22. Meslek Komitelerine mensup 40 kişilik heyet, 24. ANFAŞ FoodProduct Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’na katıldı. Antalya Expo Center’da düzenlenen fuarda Denizli Ticaret Odası heyeti, stantları inceleyerek bilgi aldı, firmalarla ticari işbirliği olanakları üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.
 
24. Anfaş FoodProduct Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarına 4 farklı ülkeden katılım sağlandığını belirten Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan “Azerbaycan, Polonya, Romanya ve Dubai olmak üzere 1000’in üzerinde markaya ve ayrıca 21 farklı ülkeden gelen alım heyetlerine ev sahipliği yapacak olan bu fuara Odamızdan 40 kişilik heyet katılım sağlamıştır. Ulusal ve uluslararası düzeyde birçok firmanın et, süt, pastacılık, su ürünleri, dondurulmuş gıda, yağlar, doğal ürünler, alkollü ve alkolsüz içecek ve gıda ambalaj ekipmanları ürünlerini sergilediği fuarın, üyelerimiz ve ülkemiz adına hayırlı olacağına inanıyorum. Bizler Denizli Ticaret Odası olarak her sektörde olduğu gibi gıda ve içecek sektörünün de güçlenmesi adına elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku