Ekonomi:
banner175
DTO'dan girişimcilik kursu alan 75 kursiyer işyeri açtı
Denizli Ticaret Odası ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Denizli Merkez Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) işbirliğiyle gerçekleştirilen girişimcilik eğitim programına katılan kursiyerlere sertifikaları, düzenlenen törenle verildi.
Denizli Ticaret Odasındaki törene, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın yanısıra KOSGEB Denizli Merkez Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç ile İŞKUR Müdürü Fatih Işık katıldı.
 
ERDOĞAN: HER İŞYERİ YENİ BİR İSTİHDAM KAPISI
 
Başkan Uğur Erdoğan, yaptığı konuşmada, Denizli’ye yeni girişimciler kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Yeni işyeri, yeni istihdam anlamına gelmektedir. Bir kişinin işçiyken işveren konumuna geçmesinin ekonomimiz için çok olumlu etkileri vardır. Bizlerden kurs alıp işyeri açan kişi, yeni işçiler alıp hükümetimizin başlatmış olduğu istihdam seferberliğine ve ekonomimize katkı sağlamış demektir. Bugüne kadar eğitim alanların 75’i kendi işyerini açtı. Bu, ekonominin çarklarının hızlandırılması, yeni istihdam kapılarının açılması anlamına gelmektedir. Sertifika alan kardeşlerimize başarı diliyorum” şeklinde konuştu.
 
KILINÇ: DTO ÖNEMLİ BİR İŞ YAPIYOR
 
KOSGEB Müdürü Kılınç, Denizli Ticaret Odasının girişimcilik eğitimleri ile önemli bir görev yerine getirdiğini ifade ederek, “KOSGEB, girişimcilerimiz için kolaylaştırmalar yapıyor. Hibe başvuruları ile ilgili ciddi düzenlemeler yapıldı. Çünkü yeni bir işletme, Denizli ve Türkiye’ye katkı demektir. Hibe başvurularında kendi hazırlıklarınız önemlidir. İstediğiniz konuda bizlere başvurabilirsiniz. Ülkemizin istihdam seferberliğine girişimcilik kurslarıyla destek veren Denizli Ticaret Odasına çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
IŞIK: DENİZLİ’NİN RUHUNDA GİRİŞİMCİLİK VAR
İŞKUR Müdürü Fatih Işık ise şöyle konuştu: “Denizli’de insanlar, biraraya gelerek şirket kurmaktadırlar. Yani ilimiz, girişimci ruhu ile ön planda. Sizler de girişimciliğin ilk adımı olan kurslara katılarak bu yolda olduğunuzu gösterdiniz. Sizlere başarılar diliyorum.”
 
ÇOCUKLARI İLE BİRLİKTE GELDİLER
Yapılan konuşmalar sonrasında Başkan Uğur Erdoğan, Müdür Kılınç ve Işık tarafından girişimci adaylarına sertifikaları verildi. Kursiyerlerden bazılarının, bebek ve çocuklarıyla törene katılması renkli görüntüler oluşturdu. 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku