Ekonomi:
banner175
Ekmeğin fiyatı 75 kuruşa kadar düştü
Fırıncılar arasındaki rekabet ekmeğin fiyatının 50 kuruşa yakın düşmesine neden oldu. Mayıs ayında yüzde 25 zamla 1 lira 25 kuruşa çıkan 200 gram ekmek bazı zincir marketlerde 85 kuruşa, bazı fırın ve mahalle bakkallarında da 75 kuruşa satılıyor. 1 liraya satanın da bulunduğu ekmekte fiyat kırımının rekabete dayalı olduğu öğrenildi.
 
Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban Aynahaber.net’e yaptığı açıklamada, “Nakliye, işçilik ve hammadde giderlerinin artmasıyla mayıs ayında ekmeğin tavan fiyatı 1,25 TL olarak belirlendi. Bu fiyatın üzerinde satılamaz ama altında tabii ki satılabilir. Ancak ekmeğin maliyeti belli. Bu fırıncılarımız arasındaki rekabetten kaynaklı bir indirim. Ancak bu rekabet işletmelere zarar veriyor” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku