Ekonomi:
banner175
EMITT'de Denizli turizmine yoğun ilgi
Dünyanın en prestijli fuarlarından biri olan ve bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT 2019), İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerine kapılarını açtı. Denizli’nin turistik, tarihi ve kültürel öğelerinin tanıtıldığı fuara, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) üyeleri ve kentin önde gelen turizm firmaları katıldı. 94 ülkenin yer aldığı EMITT 2019’a yerli ve yabancı 100’den fazla turizm firması katılım gösterdi.
 


BÜYÜKŞEHİRİN TURİZM YATIRIMLARI FUARA DAMGA VURDU
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile DENTUROD'un düzenlediği Denizli standında Denizli’nin turistik değerleri tanıtıldı. Beyaz cennet Pamukkale ve antik kentlerin yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediyesinin turizme kazandırdığı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ile Denizli Kayak Merkezi fuarda yoğun ilgi gördü. Avusturya, Hindistan ve Bulgaristan başta olmak üzere fuara katılan birçok ülkenin turizm acenteleriyle Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ile Denizli Kayak Merkezi'nin tanıtımı ve pazarlanması görüşüldü. Denizlili otel işletmeleri ve acenteleri de yurt içi ve yurt dışından birçok kişi ve kurumlarla görüşmeler yaparak önümüzdeki turizm sezonu için bağlantı kurdu.  
 


DENİZLİ'NİN TURİZM DEĞERLERİ DÜNYA ÇAPINDA TANINACAK
Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, Denizli’nin EMITT'e her yıl yeni turizm değerleriyle damga vurduğunu söyledi. Denizli’nin 2018 yılında turizm açısından güzel bir yıl geçirdiğini belirten Gökoğlan, sektör temsilcileriyle birlikte tanıtım çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Denizli'nin turizm değerlerinin dünya çapında tanınmasının en önemli hedefleri arasında yer aldığını kaydetti. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentin turizm sektöründe marka olması için büyük yatırımlara yön verdiğinin altını çizen Başkan Osman Zolan, "2019 yılında Denizli’nin daha fazla turist ağırlaması için turizm sektörü ile birlikte tanıtım çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku