Ekonomi:
banner175
En büyük 500 firma arasına girenlere plaket verildi
Anemon Otel’de düzenlenen plaket törenine; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli Milletvekilleri Dr. Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Kazım Arslan, Melike Basmacı ve Emin Haluk Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, DESİAD Başkanı Okan Konyalıoğlu ile işadamları katıldı.
 
“Yereldeki Gücümüz” sloganıyla düzenlenen törende konuşan Denizli Sanayici ve İşadamları Derneği (DESİAD) Başkanı Okan Konyalıoğlu, törenin Dünya Gazetesi ve DESİAD’ın işbirliği ile düzenlendiğini hatırlatarak, 2014 yılında 30 firma ilk 500'e girerken, 2015'te ilk 500'e 33 firmanın girdiğini söyledi.
 
Törende konuşan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Anadolu’nun en büyük şirketleri arasında ilerleyen dönemlerde Denizli’den 33 yerine kat kat daha fazla şirketleri görebilme temennisinde bulunarak; “Denizli gerçekten bunu hak ediyor. Denizli’nin bunu başaracağına da canı gönülden inanıyorum. Denizli’deki bu girişimcilik ruhu diğer kentlerde yok. Ahilik kültürünün burada olması ayrı bir güzellik katıyor. Zira çok kazanmak başarmak değil. Bunu sizler de biliyorsunuz. Asıl olan bu kazancı helalinden kazanmaktır. Firmalarımızı kutluyorum” dedi.
 
Etkinlikte, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ'ın moderatörlüğünde "Yerelden Küresele Bir Yol Haritası" konu başlığıyla Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, iş hayatındaki yurtiçi ve yurtdışı başarılarını katılımcılarla paylaştı.
Söyleşinin ardından Anadolu'nun en büyük 500 firması içinde yer alan 33 Denizli firmasına, protokol üyeleri tarafından plaketleri verildi.
 
Er-Bakır,
Aydem Elektrik Perakende Satış,
Abalıoğlu Yem Soya,
Sadık Group,
Aynes Gıda,
Başak Metal Ticaret ve Sanayi,
Bereket Enerji,
Aydem Elektrik Dağıtım,
Menderes Tekstil,
Seval Kablo,
Kardemir Haddecilik,
Seval İhracat İthalat ve Pazarlama,
Halil Pekdemir Çiftliği,
Pamukkale Kablo,
Eymes A.Ş,
Atom Kablo,
Elsan A.Ş,
Gamateks Tekstil Sanayi,
Kaynak İplik Sanayi,
Ozanteks Tekstil Sanayi,
Küçüker Tekstil Sanayi,
Akça Hazır Beton Sanayi,
Kocaer Tekstil Sanayi,
Uğurlular Tekstil Sanayi,
Başarı Tekstil Sanayi,
Eke Tekstil Konfeksiyon Sanayi,
CMK Kablo Elektrik Sanayi,
Üçyıldız Tekstil,
Çarkıt Kablo,
Başaranlar A.Ş,
Erikoğlu Emaye,
Gökhan Tekstil
Kocaer Haddecilik
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku