Ekonomi:
banner175
En zengin 100 Türk listesinde 3 Denizlili
Listede, son beş yıldır Koç Ailesi, Şahenk Ailesi ve Şevket Sabancı Ailesi ilk üçteki yerlerini korumaya devam etti.
 
ZORLU AİLESİ EN TEPELERDE
Listedeki Denizlili isimler, kent kamouoyunun yakından tanıdığı aileler. Yatırımlarının çoğunluğunu Denizli dışında yapan, teknolojiden tekstile ve son olorak otomobile kadar pek çok sektörde üretim yapan Zorlu Holding’i yöneten Zorlu ailesi 4-5 milyar dolarlık servet aralığı içinde değerlendirildi ve geçen yıl olduğu gibi 13’ncü sırada yer aldı.
 
ENERJİ YATIRIMLARI ERİKOĞLU’NU UÇURDU
En büyük yatırımları Er-Bakır olan Erikoğlu ailesi son yıllarda enerji sektörüne geçiş yaptı. Güneşten elektrik üretip satan aile 500-750 milyon dolar serveti olan aileler arasında değerlendirildi ve iki sıra birden yükselerek 88’nci sırada yer aldı.
 
ABALIOĞLU AİLESİ
Kentin en köklü ailelerinden Abalıoğlu Ailesi geçen yıl bulunduğu 91’nci basamaktan 89’nculuğa yükseldi. Kablo ve tekstil başta olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren şirketleriyle Abalıoğlu Ailesi, 500-750 milyon dolar serveti olan aileler arasında yer alıyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku