Ekonomi:
banner175
Engelli işçi çalıştırmayan işletmelere kesilen cezalar sermaye oldu
Denizli’nin işgücü, istihdam ve mesleki eğitim ihtiyacını tespit etmek, mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları ile işletmelerde yapılacak mesleki eğitim ve istihdam konularında etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla yerel düzeyde politikalar oluşturmak, plan yapmak ve kararlar almak, ilgili kurum ve kuruluşlara görüş ve önerilerde bulunmak amacıyla düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) toplantısının 2017 yılı 3. toplantısı gerçekleştirildi.
 
Vali Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp, GEKA Genel Sekreter V. Özgür Akdoğan ve diğer kurul üyeleri katıldı.
 
Toplantıda aşağıda yer alan gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı;
 
1. “Engelli ve eski hükümlü çalıştırmayan işverenlerin tahsil edilen idari para cezalarını kullanmaya yetkili komisyona dair yönetmelik” kapsamında Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne intikal eden engelli proje başvurularının değerlendirilerek Türki İş Kurum Genel Müdürlüğüne gönderilmesinin görüşülmesi,
 
Cafer Torun’un hayvancılık konulu projesi
Cenk Çalışkan’ın çay ocağı köfte-tost salonu konulu projesi
Türkiye Beyaz Ay Derneği Denizli Şubesinin pike dikim elemanı mesleki eğitim kursu konulu projesi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku