Ekonomi:
banner175
Erdoğan: Gayemiz Denizli'ye hizmet
Ziyarette, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, yönetim kurulu üyeleri Ali Önal, Hikmet Alpaslan, Mesut Yılmaz ile Kemal Tuncer hazır bulundu.
 
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olması dolayısıyla Erdoğan’ı tebrik eden Vali Altıparmak, yeni yönetim kuruluna başarı dileklerini iletti.
 
Denizli Ticaret Odasının önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çeken Vali Altıparmak, “Denizli, sanayisi, ekonomisi ve bunun yanında tarihi zenginlikleriyle ön plana çıkmış bir ilimiz. Denizli insanları, çalışkanlığı ile ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlamaktadır. Bu bağlamda ticaretin nabzının attığı en önemli kuruluşlarımızdan biri de hiç şüphesiz Denizli’de Ticaret Odasıdır. Kurumun temsilcisi olan sizlere görevinizde başarılar diliyorum.” dedi.
 
Başkan Erdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Denizli ekonomisi ve Denizli Ticaret Odası hakkında kısa bilgiler verdi.
 
Denizli Ticaret Odasının 16 bin üyeye sahip olduğunu söyleyen Erdoğan, “Denizli ekonomisine ve ticaretine hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Bizimle birlikte Denizli için çalışan diğer sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalar yürütmekteyiz. Denizli Ticaret Odası olarak ana gayemiz il ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamaktadır. Bu sebeple de göreve geldiğimiz ilk günden bu yana elimizi çantamıza alıp yurt içi ve yurt dışında Denizli için koşturuyoruz. Önümüzdeki günlerde çeşitli ülkelere ziyaretler gerçekleştirerek, ticaretimizi arttırma gayretinde olacağız” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku