Ekonomi:
banner175
Esnaf Odaları Birliği'nde Devecioğlu dönemi
Denizli Esnaf Odaları Birliği genel kurulu düğün salonunda yapıldı. Mevcut başkan Musa Çelikkol’un aday olmadığını daha önce açıkladığı seçimlerde Honaz Belediye Başkanlığı da yapan Turgut Devecioğlu önderliğinde hazırlanan tek liste işe gidilen seçimlere birlik üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Genelse sakin bir atmosferde gerçekleşen seçimlerde Turgut Devecioğlu oy kullanmaya gelen üyeleri kapıda karşıladı. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından Birlik Başkanlığına seçilen Devecioğlu, tebrikleri kabul etti.
 
Denizli Esnaf Odaları Birlik yönetiminde asil üyeliklerde şu isimler yer alıyor:
 
Ahmet Umul, Köksal Semerci, Mehmet Ali Erbeği, Aydın Canan, Nuri Ertekin, Hamza Tenikeci, Hüseyin Demirci ve Ertuğrul Mutlu yer aldı. Yedek üyeliklerde ise Mehmet Gündere, Mehmet Köylü, Fahrettin Avşar, Süleyman Akşit, Fettah Özdemir, Soner Özdemir, Ramazan Arıkan, Ali Alca ve Tamer Yiğit görev aldılar.
 
Öte yandan Denetim Kurulu asil üyeliklere: Erol Tüzen, Kazi Gürcan, Emin Elmallı, Ali Çelik, Hakan Arslan seçildi. Disiplin kurulu asil üyeliklerine de İsmail Kaçaroğlu, Veysel Karani Öztürk, Lütfi Sarıkaya, Rıza Sevinç ve Osman Üçgül seçildi. (Kaynak: Denizli’deSiyaset.com)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku